KUNDVÅRD

Vi på LYXSTORE.SE strävar efter 100 % nöjda kunder. Tveka inte att slänga iväg ett mail om Du har frågor eller funderingar som vi kan hjälpa Dig med. Kanske behöver Du hjälp att välja rätt produkter, eller vill Du bara veta mer om våra varumärken? Det är bara att maila så svarar vi inom 48h.

PRIVACY & SAFETY

Privacy Policy

 

Innehåll

  1. Introduktion

  2. Våra principer

  3. Personuppgifter vi samlar in

  4. Hur och varför vi använder dina personuppgifter

  5. När och hur vi delar informationen med andra

  6. Dina rättigheter

  7. Säkerhetsåtgärder gällande din information

  8. Bevarande av personuppgifter

  9. Exkluderat

  10. Förändringar och uppdateringar av denna Policy

  11. Frågor, funderingar och klagomål

 

1. Introduktion

Linnéa Bihl AB, org. nr: 559129-6990, Vårvägen 5, 611 36 Nyköping, email: info@lyxstore.net tillhandahåller webbsiten lyxstore.se, eller domän som vi anvisar, där du kan att genomföra köp av våra produkter i vår webbshop enligt våra Köpvillkor.

Lyxshop.net erbjuder generella erbjudanden.

Denna Integritets- och personuppgiftspolicy (“Policyn”) förklarar Lyxstore.net´s hantering av våra kunders personuppgifter när de genomför köp på lyxstore.net, samt dessas rättigheter gällande deras personuppgifter i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (GDPR). Denna Policy riktar sig alltså mot dig som genomför köp på lyxstore.net.

  

Vi på Lyxstore uppmärksammar och är medvetna om att hanteringen av din integritet och dina personuppgifter är ett fortlöpande ansvar, varför denna Policy kommer att uppdateras när vår hantering av dina personuppgifter uppdateras. Du kommer att informeras om dessa ändringar via publicering på denna webbsite, e-post eller sms.

2. Våra principer

Vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din integritet genom att använda lämpliga tekniska säkerhetslösningar. Detta innebär att:

  • Vi kommer att säkerställa att vi har lämpliga och tillräckliga säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina uppgifter, och vi kommer att säkerställa att varje utomstående samarbetspartner vi jobbar med, som behandlar dina personuppgifter, har lämpliga och tillräckliga säkerhetsåtgärder på plats.

  • Vi kommer att respektera din integritet. Du kommer endast att få marknadsföring (genom e-post, post, sms eller telefon) från oss och från andra organisationer som vi valt med omsorg.

  • Vi kommer att vara tydliga med när du själv kan välja vilka tjänster och utskick du vill ta del av; det finns exempelvis rutor som du kan klicka ur när du inte längre vill motta marknadsföring från oss eller våra samarbetspartners. 

  • Vi kommer att samla in och använda individuella personuppgifter endast då vi har din tillåtelse, eller då vi har berättigade skäl för behandlingen.

  • Vi kommer att vara tydliga med vilken information vi samlar in om dig samt hur vi använder den.

  • Vi kommer att använda personlig information endast för de ändamål de samlades in, och vi kommer att säkerställa att radering av informationen sker på ett säkert sätt.  

Om vi på Lyxstore, eller någon av våra samarbetspartners, överför någon information till utanför Europeiska Unionen och Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (EES), så kommer detta endast att ske med tillämpandet av relevanta säkerhetsåtgärder.

 

3. Personuppgifter vi samlar in

Introduktion

Lyxstore samlar in personuppgifter från dig när du använder Tjänsterna. Dessa personuppgifter kan delas in i två kategorier; personuppgifter som du ger oss, och personuppgifter som blir tillgängliga för oss när du använder Tjänsterna.

Vi säljer inte vidare dina personuppgifter till någon.

 

Personuppgifter som du ger till oss

När du skapar ett medlemskonto kommer vi att be dig uppge din e-postadress. För att kunna genomföra ett köp behöver du även uppge ditt namn, din postadress och ditt telefonnummer. Om du vill betala med faktura eller delbetala kommer du även behöva uppge ditt personnummer. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna leverera produkter till dig, samt ge dig information om dina beställningar.

Din kommunikation med Lyxstore

Om du kommunicerar med oss via e-post, post, eller någon annan form av kommunikation, kommer vi eventuellt att spara denna korrespondens samt innefattande information (såsom namn, e-postadress, kontaktinformation och all den personliga information som du tillhandahåller i meddelandet) och använda den för att svara på eller hantera ditt ärende.

Om du inte vill ge oss dina personuppgifter

Behandlingen av dina personuppgifter för de ändamål som förklaras i denna Policy är en förutsättning för att du ska kunna genomföra köp hos oss. Om du inte delar dessa personuppgifter har du inte möjlighet att få erbjudanden och rabatter, oavsett om du accepterar de Allmänna Villkoren eller inte. Du har heller inte möjlighet att genomföra köp utan att ange viss information som vi behöver för att kunna fullfölja köpet.

 

4. Hur och varför vi använder dina personuppgifter

Vi använder information som vi samlar in om våra kunder och användare för fyra huvudsakliga skäl:

  • för att bedriva vår verksamhet och tillhandahålla (inklusive förbättra och anpassa) de tjänster och produkter vi erbjuder,

  • för att tillhandahålla personligt anpassade tjänster anpassade för individuella användare, 

  • för att skicka kommunikation, inklusive kampanjer till våra kunder och användare, samt

  • för att marknadsföra tjänster och visa reklam, i våra egna tjänster och webbsiter som stöds av reklam.

Av dessa skäl kombinerar vi data som vi samlar in för att ge dig en smidigare, mer konsekvent och personligt anpassad upplevelse. 

 

Leverans av dina köpta produkter:

För att kunna leverera dina beställda produkter använder vi ditt namn och din postadress, och för att kunna ge dig relevant information, samt för att kunna kontakta dig, gällande dina beställningar, använder vi oss av ditt telefonnummer och din e-postadress. Information gällande dina beställningar kan till exempel innefatta information om när din leverans har skickats från vårt lager, när den finns tillgänglig att hämta ut på uthämtningsställe eller eventuella tekniska problem eller förseningar. Din e-postadress och ditt telefonnummer kommer vi även att använda för att skicka ut nyhetsbrev till dig. . Du kan när som helst avaktivera sådana typer av nyhets- och informationsutskick genom att maila oss på info@lyxstore.net

 

Personliga erbjudanden:

Vi samlar in och behandlar information om din köphistorik och ditt köpbeteende, med det specifika ändamålet att utforma och erbjuda dig personifierade rabatter och erbjudanden baserade på vad vi tror att just du är intresserad av. På Mina sidor kan du välja att avaktivera dessa erbjudanden i utskick till dig. På våra webbsiter kommer du fortfarande få erbjudanden baserade på ditt köpbeteende.

 

Kommunikation med dig som medlem:

Genom att ange dina kontaktuppgifter kan vi kontakta dig om det uppstår några problem med ditt medlemskap. Vi kan dessutom komma att skicka information och nyhetsbrev till din e-postadress och via SMS. 

5. Dina rättigheter

Lyxstore följer aktuella dataskyddslagar i Europeiska Unionen, som vid tillämplighet omfattar följande rättigheter:

  • Du har rätt att kostnadsfritt begära ett registerutdrag (enligt definitionen i lagstiftningen) samt åtkomst till kopia av dina personuppgifter samt begära rättelse och, under vissa omständigheter, radering av dina personuppgifter,

  • Du har rätt att begära begränsning och motsätta dig bearbetning av dina personuppgifter som sker på grund av våra berättigade intressen,

  • Du har rätt att framföra klagomål hos en dataskyddsmyndighet. Datainspektionen är den myndighet i Sverige som utövar tillsyn över hur vi som företag följer lagstiftningen,

  • Om behandling av personuppgifter baseras på ditt samtycke, har du rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke för framtida behandling av dina personuppgifter.

  • Du har rätt att begära att vi lämnar över dina personuppgifter till annan organisation som ansvarar för att behandla dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig) i de fall där vår rätt att behandla dina personuppgifter grundar sig antingen på ditt samtycke eller fullgörande av ett avtal med dig.

Du kommer att få rimlig tillgång till dina personuppgifter utan extra kostnad, om du begär detta via info@lyxstore.net.

 

6. Frågor, funderingar eller klagomål

Vill du ställa frågor eller har du kommentarer om vår Policy och våra säkerhetsmetoder, var vänlig kontakta oss på info@lyxstore.net

BETALMETODER

- Kortbetalning
- PAYPAL

- Swish

© 2023 by Little Ray. Proudly created with Wix.com